Nyt tag - få en flot løsning

Taget udgør en helt essentiel og vigtig del af husets fremtoning. Derfor er det ofte oplagt med et nyt tag, når man ønsker at give sin bolig et stilmæssigt løft, ligesom selve tagets tilstand også kan skrige på en udskiftning.

Vi har masser af erfaring med lægning af tag

Hos PF Tømrer & Snedker har vi mange års erfaring med at lægge nyt tag for både private og erhverv. Vi samarbejder ligeledes med en række dygtige håndværksvirksomheder, hvor vi kan klare hele opgaven, hvis taget skal skiftet, og I skal have lagt et nyt.

Vi står således også for renovering og udskiftning af tage, opsætning af kviste og ovenlysvinduer, konstruktion af tagterrasser og ombygning af uudnyttede tagetager til brugbart boligareal.

Vi lægger gerne nyt tag for dig

Hvis du ønsker at få mere information omkring os, vores arbejde med lægning af nyt tag, og hvordan vi kan hjælpe dig, er du altid velkommen til at kontakte os på 22 67 47 11 eller på mail: pf-toemrer@outlook.dk.

Vi er ligeledes åbne for at afgive et uforpligtende tilbud på taglægning eller andet tagarbejde, ligesom vi har gjort til mange af vores glade kunder i Brønderslev, Aalborg og øvrige dele af regionen.

Få et tilbud fra din snedker og tømrer

Hvis du ønsker at høre mere om PF Tømrer & Snedker, eller hvis du ønsker et uforpligtende tilbud,

er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 22 67 47 11.

Du kan også udfylde vores kontaktformular med en kort beskrivelse af din opgave,

så vil vi vende retur med et uforpligtende tilbud.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontaktinformationer​

PF Tømrer & Snedker

CVR: 35512209

Postnummer, by & adresse

Drosselvej 32

9310 Vodskov