​Ombygning og tilbygning af enhver art

​Hos PF Tømrer & Snedker ApS klarer vi enhver opgave med ombygning og tilbygning.Vi ved nemlig, at mange ældre huse ikke er tilpasset og indrettet til nutidens behov, ligesom det også kan ske, at I ændrer behov som familie.

Måske ønsker I et større køkken, måske der skal være et ekstra børneværelse eller noget helt tredje. I sådanne tilfælde kan det være en god idé at få fat i et firma, der udfører ombygning og tilbygning i højeste kvalitet.

Det kan vi gøre for dig, og vi foretager altid en ombygning og tilbygning efter dine behov.

Vi udfører tilbygning og ombygning i solidt håndværk

Vi er ikke blege for at sige, at vi godt kan vores kram. Vi udfører ombygning og tilbygning med solidt håndværk, og vi står altid klar med vores professionelle rådgivning og ekspertise, hvor vi kan spille ind med gode idéer i forhold til både design og funktionalitet.

Få et tilbud på en ombygning eller tilbygning

Hvis du ønsker at høre mere om vores arbejde med ombygning og tilbygning eller få et uforpligtende tilbud, er du mere end velkommen til at kontakte os på telefon 22 67 47 11

Vi udfører enhver opgave, stor som lille, med tilbygning og ombygning i Brønderslev, Aalborg og andre byer i det nordjyske.

Du er også mere end velkommen til at kontakte os skriftligt angående din tilbygning eller ombygning via e-mail: pf-toemrer@outlook.dk eller ved at benytte vores kontaktformular.

Få et tilbud fra din snedker og tømrer

Hvis du ønsker at høre mere om PF Tømrer & Snedker, eller hvis du ønsker et uforpligtende tilbud,

er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 22 67 47 11.

Du kan også udfylde vores kontaktformular med en kort beskrivelse af din opgave,

så vil vi vende retur med et uforpligtende tilbud.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontaktinformationer​

PF Tømrer & Snedker

CVR: 35512209

Postnummer, by & adresse

Drosselvej 32

9310 Vodskov