Udestuer til alle boliger og behov

Hos PF Tømrer & Snedker ApS bygger vi udestuer til alle typer af boliger i Aalborg, Brønderslev og en række andre nordjyske byer.

Udestuer kan hjælpe til med at forlænge udendørssæsonen, således man ikke behøver at krybe ind i sofaerne, blot fordi det bliver en smule koldt hen i september. Med udestuer i god kvalitet sikrer vi, at vores kunder kan nyde de gode stunder endnu længere.

Vi laver udestuer til den enkelte

Vi indleder altid en opgave med et møde med dig, hvor vi lytter til dine behov og ønsker i forhold til udestuer. For os er det vigtigt, at vi rådgiver dig til den rigtige løsning, som du selv har indflydelse på. Din udestue skal passe til det øvrige hus, dit behov og din økonomi.

Vi står gerne for den fulde entreprise når vi bygger udestuer, der varetages af fagfolk over hele linjen – inklusive murere, elektrikere, VVS-folk med videre. 

Vi sørger altid for, at det er en personlig og varm oplevelse at være kunde hos os, og vi går altid rundt med et smil på læben. Ligeledes sørger vi for at bygge udestuer efter de gældende energikrav, og at alt laves efter reglerne.

Få et uforpligtende tilbud på en udestue

Hvis du ønsker at høre mere eller få et uforpligtende tilbud på en udestue, er du velkommen til at ringe på 22 67 47 11 eller sende en e-mail til pf-toemrer@outlook.dk

Få et tilbud fra din snedker og tømrer

Hvis du ønsker at høre mere om PF Tømrer & Snedker, eller hvis du ønsker et uforpligtende tilbud,

er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 22 67 47 11.

Du kan også udfylde vores kontaktformular med en kort beskrivelse af din opgave,

så vil vi vende retur med et uforpligtende tilbud.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontaktinformationer​

PF Tømrer & Snedker

CVR: 35512209

Postnummer, by & adresse

Drosselvej 32

9310 Vodskov